Starul lui Manchester City i-a surprins pe toți. Cu cine s-a afișat fotbalistul. Imagini

Ruben Dias (25 ani) a decis să-și facă publică relația și s-a afișat alături de iubita sa la plajă. Potrivit presei din Marea Britanie, iubita fotbalistului de la Manchester City este Ginevra Festa, o dansatoare de cabaret.

Ruben Dias și Ginevra au fost surprinși împreună în vacanță în Formentera. Este pentru prima dată în ultimul an când fotbalistul s-a afișat alături de o femeie după despărțirea de April Ivy, cântăreață pop.

Ginevra Festa este extrem de activă pe rețelele de socializare unde postează fotografii incendiare sau clipuri video. De curând a postat chiar și câteva imagini în care apare pe scenă în timpul reprezentației sale.

Apoi a pus și o fotografie în care ține un buchet de trandafiri. „Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o femeie!”, a scris bruneta pe Instagram.

Ruben Dias este unul dintre cei mai importanți jucători de la Manchester City. A ajuns la echipa din Premier League în 2020 la insistențele lui Pep Guardiola. „Cetățenii” au plătit celor de la Benfica aproximativ 55 de milioane de euro pentru fundașul central.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed