Adrian Mititelu, anunț de ultimă oră despre Marius Croitoru: ‘Nu a fost să fie’

FCU Craiova nu a reușit să câștige cele trei puncte în meciul cu Petrolul. Ploieștenii s-au impus, scor 1-0, în etapa a 6-a din Liga 1.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, Adrian Mititelu nu este supărat. Este convins că tot ce s-a întâmplat a fost doar un accident.

”La câte bătăi am luat la viața mea, sunt tăbăcit. Nu este prima înfrângere, în ciuda jocului bun. Așa am plănuit când am bătut palma cu Croitoru. Asta este singura șansă să facem ceva în fotbal. Dacă nu facem un fotbal-spectacol, nu avem nicio șansă să atragem oameni, să trecem la un nivel superior.

Noi vrem să facem o echipă puternică. Dacă anul acesta nu vom reuși să fim cei mai buni, anii următori vom fi. Ne-am propus cu orice risc. Căutăm să îmbunătățim lotul an de an, să facem o echipă care să câștige titlul în România și să joace decent în Europa”, a declarat finanțatorul oltenilor la Digi Sport.

Mititelu, mesaj pentru Marius Croitoru

Adrian Mititelu a avut un mesaj și pentru antrenorul echipei sale la finalul meciului cu Petrolul.

”Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru, sincer, și sunt convins că echipa va juca în play-off, anul acesta. Eu cred foarte mult în chestia asta, iar în play-off va fi una dintre echipele bune.

Dacă Doamne Ferește se întâmplă să nu ajungem acolo, că orice se poate în fotbal, asta nu înseamnă că nu vom mai colabora.  Până acum, munca lui m-a cucerit. Nu știu ce va fi de mâine, dar, niște rezultate negative, pe un fond de joc bun, cu o eventuală răzgândire.

Din punctul meu de vedere, stă foarte bine. M-a surprins, este mult mai bun decât credeam, când l-am angajat. Este imposibil să nu ne atingem obiectivul, la munca pe care o face și lotul pe care îl are, la condițiile pe care le avem”, a mai spus Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed