David Popovici, elogiat în presa internațională. ‘Simplitatea extraordinarului’

David Popovici a impresionat o lume întreagă cu performanțele sale din această vară. La doar 17 ani, românul este dublu campion mondial și a câștigat și două medalii de aur la Campionatele Europene de la Roma.

David Popovici a bătut recordul mondial în proba de 100 metri liber deținut până în acea clipă de Cesar Cielo Filho. După rezultatele de excepție din această vară, înotătorul are presa internațională la picioare. Cei de la Mundo Deportivo i-au dedicat un articol amplu în ediția de astăzi.

„Popovici se gândește doar la a-și îmbunătăți performanțele”

„Șeful de la Foro Italico este, înainte de toate, un băiat de 17 ani mândru de originile sale.  Înțelege perfect ce i se întâmplă. Doar anii ne vor arăta cât de departe va ajunge David Popovici. Nimeni nu îi va putea însă lua performanța de a fi primul om care coboară sub 46.90 în proba de 100 m liber.

Superioritatea sa s-a propagat și a durat pe parcursul tuturor competițiilor din 2022. Poziția sa în bazin și stăpânirea tehnică (…) toate vor fi analizate la milimetru de experți. Poate aceștia vor afla cum reușește.

David Popovici se gândește doar la a-și îmbunătăți performanțele. Dar fără să piardă din vedere cine este și de unde vine. Deși cerneala s-a epuizat în ultimele săptămâni pentru a rescrie filele de istorie, românul se gândește doar la următoarea provocare”, au scris spaniolii de la Mundo Deportivo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed