Părinții lui Gerard Pique pun piciorul în prag. Nu vor să o vadă pe noua iubită a fotbalistului

Gerard Pique se mândrește cu noua sa iubită. Fotbalistul le-a prezentat-o deja prietenilor și părinților săi pe Clara Chia Marti (23 de ani), studenta cu care are o relație de câteva luni. A avut însă parte de o surpriză neplăcută.

Părinții fotbalistului nu sunt de acord cu relația acestuia și i-au transmis că singura femeia care va intra în casa lor este Shakira.

Cântăreața și părinții lui Pique sunt vecini, astfel că își petreceau foarte mult timp împreună.

După tot scandalul, iubita fotbalistului a decis să-și șteargă conturile de socializare, dar recent au început să apară din ce în ce mai multe fotografii cu ea.

Foto: elperiodico.com

Gerard Pique și Shakira, scandal din cauza copiilor

Gerard Pique și Shakira au anunțat la începutul lunii iunie că se despart după o relație de 12 ani. Apropiații cuplului spun că nu se mai înțelegeau de ceva vreme.

Gerard Pique și Shakira au împreună doi băieți, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), iar după separare a ieșit un scandal monstru din cauza acestora. Cântăreața și-a dus băieții în SUA și a anunțat că nu dorește să mai locuiască în Spania. Aceasta i-a transmis fotbalistului să-și caute un angajament la o echipă din Statele Unite dacă vrea să-și petreacă timp cu cei doi copii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed