Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri uluitoare. Cum a fost umilită de Steaua și Dinamo. ‘Este frustrant!’

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce a suferit o accidentare.

Jucătoarea de tenis nu s-a așteptat niciodată ca CS Dinamo și CSA Steaua, cluburile la care a fost legitimată, să-i întoarcă spatele.

Cum cei de la CSA Steaua au uitat să o plătească aproape doi ani, Mihaela Buzărnescu a decis să meargă în Ștefan cel Mare, dar și aici a avut parte de surprize neplăcute.

„Nu am primit nici suma care era în contractul de atunci, promisiuni au fost și pentru alte contracte, dar n-au mai venit… După care am plecat la clubul Dinamo, unde am beneficiat de un contract pe o perioadă de 8 luni, dar din cauza accidentării pe care am suferit-o eu la finalul anului trecut la umăr, pe anul acesta mi s-a tăiat contractul.

Sunt legitimată la clubul Dinamo, dar sunt liberă de contract din punctul lor de vedere…”, a dezvăluit jucătoarea de tenis în cadrul podcastului Profu’ de Sport, proiect special lansat de GSP.

Ce mesaj a primit Buzărnescu de la șefii lui Dinamo după ce s-a accidentat

Reprezentanții clubului i-au transmis că o vor plăti, dar doar în anumite condiții.

„Mi-au spus că din cauza accidentării nu se poate să mai beneficiez anul acesta. Și că dacă voi avea niște rezultate mai bune se vor gândi. Ce pot să spun? Da, e frustrant.

Îmi aduc aminte că eram în Londra și m-am accidentat la genunchi. I-am întrebat pe cei de la Dinamo dacă mă pot ajuta prin asigurarea cu clubul să fac un RMN acolo și mi-au spus: „Tu ești liberă de contract, nu te putem ajuta cu nimic” . Cam așa a fost…”, a mai povestit Buzărnescu

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed