Oracolul de la Bălceşti, previziune sumbră! Anunţul care declanşează cutremurul: ‘Poate să nu se califice niciuna’

Oracolul de la Bălceşti face o previziune sumbră pentru fotbalul românesc! Este anunţul care declanşează cutremurul în Superliga. După FCSB – Viking 1-2, Dumitru Dragomir spune că cele 3 echipe româneşti ar putea rata în bloc participarea în grupele competiţiei.

Dumitru Dragomir era foarte nervos la finalul meciului de pe Arena Naţională. I-a criticat dur pe cei de la FCSB, dar a venit şi cu un pronostic dureros.

Oracolul de la Bălceşti, previziune sumbră!

Oracolul de la Bălceşti nu este deloc optimist înaintea retururilor de săptămâna viitoare. Chiar dacă doar FCSB a pierdut, iar CFR Cluj şi CSU Craiova au făcut egal, Dragomir e circumspect. „Ăștia au jucat cu 5-4-1, iar noi ne ducem cu un vârf de atac și rămân cinci în spate. Am jucat și tactic prost, și fără valoare. Dar haosul mă necăjește cel mai tare! Nu vede nimeni distanțele astea între compartimente, nu face nimeni presing, marcaj.

Nu e doar de antrenor, părerea mea e că în echipa asta jucătorii vor să facă individual mai mult decât pot. Haosul este absolut total! Becali a băgat bani în jucători, dar n-are echipă valoroasă. Viking este echipă mai slabă decât Steaua (n.r. – FCSB) ar trebui să se califice.

M-am supărat, am plecat pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Adversarii au lăsat spațiile pe margine, ca să centreze, pentru că nu aveau la cine să centreze. Cred că acolo o să joace mai bine FCSB.

S-ar putea ca niciuna dintre cele trei să nu se califice. Să vedem, dar sunt foarte supărat”, a spus Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. mai lasati ma cu militianu asta, numai comunisti cautati, alti oameni nu gasiti, toate muhaelele , ni le dati exemple, nu vreti sa cautati, sa vedeti de unde a avut atatia bani sau va luat ochi, cu faptul ca zicea , ca el nu i a lua bani de liga, salariu, poate nu lua, dar incasa sume ca lumea , pe timpul, cooperativei, asta , ar trebui sa faca un ziarist de ziarist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed