Mesajul postat de Emma Răducanu după ce a zdrobit-o pe Serena Williams la Cincinnati

Emma Răducanu nu i-a dat nicio șansă Serenei Williams și a eliminat-o în primul tur la Cincinnati. Jucătoarea din Marea Britanie a trecut de adversara sa în două seturi, 6-4, 6-0.

După meci, britanica i-a dedicat o postare pe Instagram adversarei sale, câștigătoare a 23 de Grand Slamuri de-a lungul carierei.

„Sunt recunoscătoare că am putut împărți acest teren cu tine, Serena”, a scris jucătoarea din Marea Britanie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @emmaraducanu

Serena Williams nu a vrut să facă nicio declarație după această înfrângere. În urmă cu aproape o săptămână, americanca a anunțat că se va retrage din tenis după ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Iga Swiatek a vorbit și ea despre Serena Williams. Actualul lider mondial spune că se simte compleșită atunci când este aproape de americancă.

“Îmi este greu să o privesc în ochi pe Serena. Este dificil, pentru că ea are mereu mulţi oameni în jur, iar eu sunt timidă şi când mă uit la ea într-un fel uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”, a spus Iga Swiatek, potrivit wtatennis.com.

Cum și-a anunțat Serena Williams retragerea din tenis

Serena Williams i-a surprins pe toți în urmă cu câteva zile în momentul în care a anunțat că se va retrage din tenis. Americanca are un singur regret. A câștigat în carieră 23 de titluri de Grans Slam și nu a reușit să doboare recordul lui Margaret Court, cea care are în palmares 24 de titluri.

Serena și-a anunțat retragerea printr-o scrisoare trimisă unei publicații din SUA, apoi a postat și un mesaj pe Instagram.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează. Din păcate, nu eram pregătită să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive.

Credeți-mă, nu am vrut niciodată să aleg între tenis și familie. Nu cred că e corect. Dacă eram bărbat, nu aș fi scris asta, pentru că aș fi continuat să joc și să câștig, în timp ce soția mea ar fi depus efortul fizic de a ne lărgi familia”, a spus Serena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed