Gigi Becali, mesaj surprinzător după ce Uefa a închis peluzele pe Arena Națională cu Viking: `Nu mai merge așa!`

UEFA a obligat-o pe FCSB să închidă cele două peluze la meciul cu Viking Stavanger de joi. A scăpat să joace cu stadionul gol, din cauza faptului că ultrașii roș-albaștrii ar fi afișat steaguri cu însemne considerate naziste și discriminatorii de Comisia de Disciplină.

FCSB nu e la prima pedepasă, a mai avut o peluză închisă și cu Dunajska Streda, după scandări rasiste ale galeriei în timpul meciului cu Saburtalo. Dar Gigi Becali nu este supărat pe comisiile UEFA, deși clubul e și bun de plată câteva amenzi.

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a declarat Gigi Becali potrivit Pro TV.

Becali a vorbit și despre partida cu norvegienii: „Ce așteptări să am? Să ne calificăm, să luăm o opțiune foarte clară pentru calificare”

FCSB – Viking va fi joi pe Arena Naţională, de la ora 21.30, în meciul tur al ”dublei” din play-off-ul Conference League, iar partida va fi cu siguranță sold-out.

”Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, după care a venit cu completarea: ”UPDATE : 12.500 în prima oră”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed