Gigi Becali face mişcarea momentului! A achitat o mare sumă de bani: ‘E rezolvat, mă exaspera’

Gigi Becali face mişcarea momentului! Patronul celor de la FCSB a achitat o mare sumă de bani pe care o avea restantă. Totul a fost făcut public de către patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Gigi Becali a achitat şi ultimii bani în contul transferului lui Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani la FCSB.

Gigi Becali face mişcarea momentului!

Chiar dacă nu a primit banii de la Galatasaray, Gigi Becali s-a decis să îi achite prietenului Valeriu Iftime restul de bani. Turcii au întârziat plăţile, lucru care pe care nu l-a făcut şi patronul celor de la FCSB. Gigi a virat însă recent cele 200.000 de euro. Galata a plătit 4.1 milioane de euro pentru jucător.

”E rezolvat cu Moruțan, am rezolvat. Tot, tot, tot. În mod normal trebuia să plătească vreo 300 de mii de euro, 300 și ceva, și a dat 200.

Trebuia să îmi dea banii după nu știu cât timp, când încasau și ei. Iar eu i-am spus să finalizăm odată toată tărășenia asta, pentru că mă exaspera așa”, a declarat Valeriu Iftime, conform playsport.ro.

Între timp, Olimpiu Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B. A dat două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3, iar jurnaliștii italieni au apreciat prestația jucătorului român.

Introdus în minutul 67, Moruțan a pasat decisiv de două ori în prelungirile meciului. Prima dată a făcut-o la golul lui Giuseppe Sibilli, în minutul 90, apoi la reușita lui Canestrelli din minutul 90+8.

Tuttomercatoweb i-a acordat românului nota 6.5 pentru prestația sa. ”A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au notat italienii.

Moruţan va primi un salariu de 600.000 de euro la Pisa, în timp ce italienii au plătit 150.000 de euro pentru împrumutul de la Galata. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, gruparea italiană este obligată să achite 5.500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed