Avertisment teribil pentru Nicolae Dică! Florinel Coman riscă o recidivă: ‘Nu vindecă leziunea’

Avertisment teribil pentru antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică! Florinel Coman riscă o recidivă după ce a fost vindecat miraculos de către vraciul din Serbia, Marijana Kovacevic. O spune fostul căpitan al lui Dinamo şi al echipei naţionale, Cornel DInu.

Florinel Coman s-a rupt în meciul tur cu Dunajska Streda, dar a revenit miraculos după ce a fost să se trateze în Serbia, la Marijana Kovacevic. Coman a fost pus pe picioare de „vraciul” fotbaliștilor celebri, deși medicii i-au transmis lui jucătorului că va sta pe bară între 5 și 6 săptămâni.

Avertisment teribil pentru Nicolae Dică!

Fostul selecţioner, Cornel Dinu a lansat un avertisment clar către Nicolae Dică şi toţi cei din conducerea FCSB după ce Florinel Coman a revenit pe teren la meciul câștigat cu Chindia Târgoviște, scor 3-2. Dinu nu crede în minuni şi le spune celor de la FCSB că riscă să-l piardă din nou pe fotbalist.

„E imposibil (n.r. să se refacă în 5-6 zile), e o evaluare greşită încă de la început. Se poate face o recuperare în trei luni de zile, minimum. Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea, ci acoperă durerea în momentul alergării, de aia există posibilitatea de recidivare”, a spus Cornel Dinu, conform OrangeSport.

Tratamentul la „vraciul” Marijana Kovacevic nu a fost deloc ieftin pentru jucătorul lui Gigi Becali. Pentru o oră de tratament în Serbia, oficialii vicecampioanei României au plătit 500 de euro. Dar asta nu e tot. S-au achitat și transportul, hotelul, dar și alte investigații efectuate de către jucător în Belgrad.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed