Românii din Toronto s-au înghesuit să o vadă pe Simona Halep. Mouratoglou: ‘Vă rog, lăsați-i doar pe români’. Imagini

Simona Halep a câștigat titlul la Toronto și a ajuns pe locul 6 în clasamentul WTA. Pe tot parcursul turneului, aceasta a fost susținută de o mulțime de români din Canada. Aceștia au încurajat-o la fiecare meci, iar finala cu Beatriz Haddad Maia nu a făcut excepție.

Zeci de fani s-au înghesuit să o vadă pe Simona la plecarea din complexul de la Toronto. Cei mai mulți s-au înghesuit pentru a vorbi câteva minute cu jucătoarea de tenis și pentru a putea obține autografe. Patrick Mouratoglou a încercat să facă puțină „ordine” și le-a spus forțelor de ordine să le permită doar românilor să se apropie.

„Lăsați-i doar pe români, vă rog”, a spus antrenorul.

După ce a câștigat al 24-lea titlu din carieră, Simona Halep a ținut săi mulțumească antrenorului ei, spunând că fără ajutorul francezului nu ar fi reușit să mai câștige un trofeu.

„Nu credeam că voi câștiga acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine. Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte.

Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică”, a declarat Simona după ce a câștigat finala.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep va participa la turneul de la Cincinnati tot de categorie WTA 1000 în perioada 15 – 21 august. În primul tur, românca o va întâlni pe Karolina Muchova.

De aici Simona va merge la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care se va disputa între 29 august și 11 septembrie.

Românca a revenit în Top 10 WTA după ce a câștigat titlul la Toronto. De astăzi, este pe locul 6 în clasamentul mondial.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Bine ca de la microfon nu a fost in stare sa le adreseze romanilor care au sustinut-o si fara aportul carora nu ar fi castigat turneul,cateva cuvinte in limba romana,de parca a nascut-o maica-sa in Anglia…Toata stima pt Haddad,care nu a uitat da vorbeasca in portugheza…Asta e…Sa vedem cati o mai sustin la urmatorul turneu…Noroc ca antrenorul a avut mai multa minte decat ea,dar cam tarziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed