Ce are de gând să facă Tamaș pe viitor? I-au fost dezvăluite intențiile: `Știe când să mai ridice tonul`!

La 38 de ani, Gabi Tamaș e ca… vinul bun! Mai în vârstă, dar mai de calitate. E fericit că a făcut pasul la Petrolul, acolo unde a fost dorit mult și unde a devenit unul dintre liderii din vestiarul ”lupilor galbeni”.

Tamaș l-a ajutat enorm pe Nicolae Constantin la meciul cu Rapid. Antrenorul Petrolului a stat în lojă, fiind suspendat, dar ”antrenorul” din teren și-a făcut treaba. Tamaș are de gând să se facă și el tehnician, l-a dat de gol Nae Constantin.

”Pe Gabi l-am dorit mult, cu bune şi cu rele! Deocamdată, le-am întâlnit doar pe cele bune, pe toate fronturile. E un om de bază, ne ajută enorm, inclusiv pe mine ca antrenor.

Când cei tineri îl văd cum se pregăteşte, îi obligă cumva să ţină sus ştacheta. Ştie şi când să mai ridice tonul, iar în timpul meciurilor e de mare sprijin să ai pe teren un fotbalist ca Gabi Tamaş, care îi aşează, îi organizează, îi impulsionează.

Am înţeles că şi acum, înaintea partidei cu Rapidul, a ţinut un discurs fantastic în vestiar înainte ca băieţii să iasă pe teren pentru meci.

Nu ştiu dacă asta va dori să facă în viitor, dar am înţeles de la el că intră la licenţă. E un tip cu personalitate, ştie ce vrea, s-ar putea impune fără probleme în vestiar sau în faţa conducătorilor.

Acum, depinde să găsească şi conducători care să accepte să lucreze cu un tip cu personalitatea lui Tamaş”, a declarat Nae Constantin, pentru Playsport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed