Noi dezvăluiri despre mutarea şoc din Superliga! Mesaj clar pentru Gigi Becali. Ce spun rapidiştii despre Florinel Coman

Noi dezvăluiri despre mutarea şoc din Superliga! Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a primit un mesaj clar de la unul dintre acţionarii echipei din Giuleşti. S-a aflat ce spun rapidiştii despre Florinel Coman.

Rapidul lui Adrian Mutu a încercat lovitura verii. Giuleştenii l-au vrut pe Florinel Coman de la FCSB, dar Gigi Becali nici nu a vrut să audă.

Mesaj clar pentru Gigi Becali

Adrian Mutu l-a sunat pe Gigi Becali pentru a încerca să-l aducă în Giulești pe Florinel Coman. Patronul vicecampioanei s-a enervat, dar i-a pus şi un preţ prohibitiv lui Coman. A cerut 11 milioane de euro pentru acesta şi pentru Darius Olaru.

Victor Angelescu, unul dintre cei doi investitori de la Rapid, a recunoscut că giuleștenii s-au interesat de serviciile lui Florinel Coman.

„S-a închis discuția, de Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, subiectul e închis și gata”, a spus Victor Angelescu, în direct la Pro Arena.

Patronul vicecampioanei spune că oferta făcută de giuleșteni este o glumă proastă. „Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane de euro pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro.

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed