Pas fals pentru România la Europene! David Popovici nu a fost de ajuns. Ce s-a întâmplat la semifinala de la ştafetă

Pas fals pentru România la Campionatele Europene din Italia! Racheta David Popovici nu a fost de ajuns. Semifinala de la ştafetă a fost ratată de către tricolori, chiar dacă Popovici a fost lider la primul schimb.

Medaliat cu aur la proba de 100 de metri liber, David Popovici a obținut azi calificarea în semifinalele probei de 200 metri liber, la Campionatele Europene de Înot de la Roma. Semifinala probei e programată de la ora 19:11.

Pas fals pentru România la Europene!

Totuşi, în semifinala de la ştafetă David Popovici nu a mai fost de ajuns. România, în componenţa David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, George-Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely a ratat calificarea în finala probei de 4×100 metri liber. România a terminat seria pe locul 4, iar la general s-a calificat pe locul 11.

Mai mult, în proba de 50 de metri spate, Andrei Mircea Anghel a reușit calificarea în semifinale. El a terminat seria pe locul 4, cu un timp de 25,37. La general, românul a avut al 13-lea timp. Semifinala va avea loc azi, de la 19:30.

La proba de 100 metri fluture, Alexandra Victorița Bogdăneci a ratat calificarea în semifinale. Ea a terminat seria pe ultimul loc, 10.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed