Mihai Stoica a rămas mască! Ce a putut spune despre un rapidist: ‘E în forma carierei’

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a rămas mască după Petrolul – Rapid 1-0. Stoica l-a lăudat pe unul dintre jucătorii celor de la Rapid, despre care spune că se află în forma carierei.

Mihai Stoica este pur şi simplu încântat de jocul prestat de către Alexandru Ioniţă în acest start de Superliga.

Mihai Stoica a rămas mască!

Mihai Stoica a remarcat un jucător de la echipa lui Adrian Mutu după Petrolul – Rapid 1-0. Meme spune că nu a fost impresionat de meci, dar a lăudat prestația pe care Alexandru Ioniță II a avut-o în acest meci și în debutul sezonului.

„Ioniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului. Mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR CFR Cluj. Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei. Li poate juca oriunde în spatele vârfului.

Meciul acesta a fost subţire, dar atmosfera i-a dat altă dimensiune. Are dreptate Săpunaru. Am văzut agresivitate la Petrolul. Uitați-vă la Ivanovski și veți vedea de ce a câștigat Petrolul”, a spus Mihai Stoica despre mijlocașul de 27 de ani, potrivit OrangeSport.

Ioniță a fost decisiv pentru Rapid în acest start de sezon. Deși a ratat pregătirea din vară, jucătorul lui Adrian Mutu a intrat în minutul 38 al partidei de la Cluj, unde a obținut penalty-ul care putea aduce un punct Rapidului, dar care a fost ratat de Albu.

În meciul cu FCSB, terminat 2-0, a centrat decisiv la primul gol pentru Dugandzic, marcând apoi și un gol de 3 puncte, la Craiova, în meciul cu CSU.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed