David Popovici face anunţul momentului! Ce spune Racheta după finala de la Roma: ‘Mai am mult de perfecţionat’

David Popovici face anunţul momentului! Racheta din România a vorbit pentru prima dată după finala uriaşă de la Roma. Popovici a câştigat aurul european la 100 de metri liber şi a stabilit un nou record mondial al probei.

David Popovici face legea la Campionatele Europene de la Roma. Noul deținător al recordului mondial a vorbit despre performanţa sa din Italia.

David Popovici face anunţul momentului!

Recordul doborât de către David Popovici era în vigoare de 4.760 de zile şi aparţinea brazilianului Cesar Cielo.

„Da? Un număr ok. Și au am așteptat foarte mult această performanță. Nu ne-am grăbit nicăieri, dar ne bucurăm că am reușit să o facem înainte de termen. Nu că am fi avut unul. Termenul era să nu ne grăbim, să o luăm pas cu pas. Văd că s-a putut un pic mai repede. Da, întotdeauna cred că se poate înota mai repede. Mai am mult de perfecționat. Nu mă deranjează, aștept”, a spus David Popovici.

Popovici a explicat la ce s-a gândit imediat după cursă. „La final m-am asigurat că văd bine tabela. Nu am fost extraordinar de surprins. Știam că sunt suficient de rapid. Dar m-am bucurat foarte tare. A fost euforia făcându-și efectul. Cred că am făcut mai mult ca o gorilă la final, a fost un instinct animalic. Cine știe ce mi-a venit…

După orice cursă mi-e puțin rău, dar tuturor le e. A fost o cursă ca la carte, cum mi-am dorit. O să mă bucur, sărbătorim puțin, dar nu prea tare. Urmează și alte probe. Vor fi zile pline”, a încheiat David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed