Istvan Kovacs, reclamat la UEFA de Levski! Ce acuzații îi aduc bulgarii după meciul cu Hamrun

Istvan Kovacs și brigada sa, din care au făcut parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, au oficiat partida de Conference League dintre Levski Sofia și Hamrun.

După 2-1 pe terenul maltezilor, Levski a fost eliminată la penalty-uri, în retur, pe teren propriu. Dar îi aduce acuzații grave centralului român, pe care l-a și reclamat la Uefa.

Harmun a deschis scorul în minutul 78, bulgarii au egalat în minutul 90+1, prin Tsunami., dar după ce au pus mingea la centrul terenului, Dodo a marcat pentru maltezi și meciul a fost trimis în prelungiri.

Bulgarii susțin însă că arbitrii nu au văzut că Dodo era deja în terenul bulgarilori, iar regulamentul interzice așa ceva.

„Vă informăm că vineri 12 august, în termenul de 24 de ore, o echipă aflată sub conducerea directorului executiv Ivaylo Ivkov a depus un protest la UEFA solicitarea reluării meciului cu Hamrun, după o analiză atentă a cazului.

Au fost prezentate dovezile necesare privind o încălcare gravă a regulilor, comisă de arbitrul principal și asistenții săi, care a influențat rezultatul meciului. Cazul urmează să fie examinat de urgență de către Comitetul de Etică și Disciplină al UEFA”, se arată în comunicatul Levski de pe sportal.bg, citat de gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed