Marius Croitoru nu a avut milă. Discurs dur la adresa lui Istvan Kovacs: ‘Îți faci prost meseria și ești plătit’

Marius Croitoru l-a taxat pe arbitrul Istvan Kovacs după incidentele de la meciul cu CSU Craiova. Antrenorul spune că răspunsul CCA venit după greșelile de arbitraj făcute la meci este o bătaie de joc.

”Este mai mult durerea jucătorilor, eu ca antrenor sunt obișnuit. Problema mare e atunci când vezi că judecă cu atâta seninătate și vin și spun că 20 de milioane de oameni sunt orbi și el e cel care vede bine. Eu i-am spus clar că am văzut reluările și el îmi spunea că a fost penalty clar. E o bătaie de joc la adresa muncii noastre și a clubului nostru. E o bătaie de joc față de acești jucători care vor să fie arbitrați corect.

Când nu aveam VAR, ok, dar acum avem prea mult și ne intră și în ochi, probabil d-aia n-a văzut. Nu pot să cred că tu stai și te uiți la televizor, 20 de milioane de oameni văd ce a văzut toată lumea și tu nu. Nu e posibil. De la prea mult VAR există posibilitatea să ne intre și în ochi”, a spus Marius Croitoru la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.

„Există doar posibilitatea să mușamalizeze puțin”

Discuțiile au apărut după ce Istvan Kovacs a acordat cel de-al doilea penalty echipei lui Mihai Rotaru pentru un presupus henț în careu, văzut doar de central. Acesta nici măcar nu a cerut să vadă faza pe camera VAR de la marginea terenului.

„Există doar posibilitatea să mușamalizeze puțin ceea ce a văzut o țară întreagă, acuzându-ne pe noi de nu știu ce. La ce să te aperi? Imaginile vorbesc de la sine. Dacă nu era VAR, ok, ar fi fost acea fracțiune de secundă și era o decizie pe care nu o puteai schimba.

Să n-o mai bage pe asta că e arbitru FIFA sau UEFA. Dacă ai greșit, plătești. Și noi plătim, dar pentru greșelile lui. El, dacă plătește și stă doi ani sau două luni, stă pentru greșelile lui. Când vede o țară întreagă și băiatul respectiv îi spune că îl lovește în cap și el tratează cu atâta lejeritate și această ignoranță. Ei trebuie să înțeleagă că e singura meserie din lume în care îți faci prost meseria și ești plătit”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed