Ce nu i-a plăcut lui Ioan Ovidiu Sabău în meciul cu FC Botoşani. Avertisment pentru propria echipă: ‘Am început ezitant’  

Ioan Ovidiu Sabău a tras primele concluzii. Liderul la zi a tremurat în meciul cu FC Botoșani, dar în final a obținut cele trei puncte, consolidându-și poziția în fruntea clasamentului.

U Cluj a câștigat meciul, scor 2-1, după ce a fost condusă. Golurile au fost marcate de Bodișteanu (4) respectiv I. Cristea (45) și Miranyan (88).

Ioan Ovidiu Sabău a tras primele concluzii

„Am început ezitant, nu am intrat bine în joc. Am avut o teamă. Asta a fost și senzația de pe margine. Apoi, ne-am dat seama că nu e bine cum arătăm. În final am început să controlăm jocul și am venit peste ei. În a doua repriză a fost bine. 

Nu știu dacă pot spune acum, suntem o echipă de play-off, suntem pe primul loc de atâta timp. Creștem ca și echipă, identitate, joc. Jucătorii se completează bine. E prea devreme să vobim de luptă la campionat. E lung drumul, avem multe meciuri de jucat. E bine că de atâta timp suntem pe primul loc. 

Azi am arătat caracter, îi felicit pe jucători. Suferă mult în timpul jocului, își doresc mult, sunt nervoși, se descarcă. E clar că au ajuns la o anumită maturitate.

Urmează un meci greu. Ei joacă din trei în trei zile, dar va fi greu. Nu am visat să ajungem aici la început. Dar nu vrem să ne mulțumim cu atât.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed