Ovidiu Popescu face anunţul serii! Dezvăluiri după victoria cu FC Botoşani: ‘Ne vom gândi şi la titlu’ + Primul obiectiv al celor de la U Cluj

Ovidiu Popescu face primele declarații după victoria cu FC Botoșani. Fostul jucător al FCSB-ului a dezvăluit că echipa lui încă nu se gândește încă la titlu, deși are cele mai multe șanse să îl obțină.

După 88 de minute de egalitate, clujenii au reușit să înscrie golul de 2-1 și să se îndepărteze cu 7 puncte de ocupanta locului doi, Petrolul Ploiești. Singurul gol al moldovenilor a fost a lui Bodișteanu, în timp ce pentru U Cluj a reușit să înscrie Cristea și Miranyan.

Ovidiu Popescu face anunţul serii!

Ovidiu Popescu este fericit că echipa lui și-a consolidat poziția de lider al Clasamentului. Jucătorul a mărturisit că primul obiectiv al echipei este intrarea în play-off, după care se vor gândi la titlul din Superliga.

„O deplasare foarte grea la FC Botoșani. Am jucat foarte multe meciuri aici și știu cum e atmosfera aici.

Un meci greu! Suntem fericiți că am luat cele trei puncte și suntem unicați. Ținând cont că am avut un meci în deplasare, toate meciurile sunt grele. Știind Botoșani ce echipă este acasă… eu știu foarte bine, și ne bucurăm că am luat cele trei puncte.

Deocamdată suntem fericiți. Obictivul nostru etse să intrăm în play-off, iar când ne vom vedea sută la sută acolo, atunci vom fi fericiți.

Primul lucru este să intrăm in play-off, după vom vedea cu câte puncte vom intra, care este diferența de puncte în play-off, nu știm, vom vedea. Dacă este diferență mare, probabil ne vom gândi și la titlu, de ce nu?!”, a declarat Ovidiu Popescu la final de meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed