U Cluj a dat lovitura pe final. Liderul din Superliga și-a consolidat poziția după victoria cu FC Botoșani

U Cluj a înscris pe final de meci și și-a consolidat poziția de lider în Superliga. Friday Adams a primit cartonaș roșu și și-a lăsat echipa în 10 oameni.

Clujenii s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasare la Botoșani, în etapa cu numărul 14 din Ssuperliga. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a adunat 29 de puncte, în timp ce moldovenii sunt pe ultima poziție, cu 12 puncte.

 FC Botoșani – U Cluj 1-2

O primă repriză intensă pe Stadionul Municipal din Botoșani. Moldovenii lui Liviu Ciobotariu au reușit să deschidă scorul încă din minutul 4, după ce Francisco Junior i-a pasat perfect lui Ștefan Bodişteanu, care a marcat din afara careului.

În minutul 45, Iulian Cristea a trimis mingea în poartă printr-o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Alex Chipciu.

În minutul 70 Friday Adams a fost foarte aproape să marcheze, însă mingea a fost scoasă de sub transversală de Gertmonas.

Același Friday Adams a reușit să lase echipa în 10 oameni după ce a văzut cartonașul roșu. Inițial i-a fost acordat un cartonaș galben, însă la intervenția VAR-ului, Szabolcs Kovacs a anulat cartonașul galben și l-a eliminat prin cartonaș roșu.

În minutul  88, Nistor i-a centrat lui Miranyan, iar acesta a trimis în poartă cu o lovitură de cap, astfel că scorul a devenit 1-2.

Echipele de start

FC Botoșani (4-2-3-1): Anestis – Diez, Sadiku, Miron, Pavlovic – Aldair, Francisco Junior – Friday, Ongenda, Bodișteanu – Fulop
Rezerve: E. Pap, D. Gabriel, Kaprof, E. Lopez, Matricardi, Z. Mitrov, Mouaddib, Pănoiu, Petro, Șeroni, Țigănașu
Absenți: Benzar (accidentat), Kukic (accidentat)
Antrenor: Liviu Ciobotariu

U Cluj (4-4-2): Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic, Ov. Popescu, Berto – Thiam, Blănuță
Rezerve: Gorcea, Bota, Codrea, Lasure, Miranyan, Mitrea, Nistor, Oaidă, Oancea, Rață, A. Ștefan, Tchassem
Absenți: Silaghi (accidentat), Van der Werff (incert)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed