Situație fără precedent pentru Laurențiu Reghecampf. După Mihai Rotaru și Anamaria Prodan l-a executat silit. Cu ce a mai rămas antrenorul

Situație fără precedent pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan nu se lasă și îi mai dă o lovitură. Impresara l-a executat silit din cauză că refuză să plătească pensia alimentară a fiului său.

După ce Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe vila din Snagov, din cauză că nu a plătit clauza de reziliere a contractului pe care îl avea cu CSU Craiova, Anamaria Prodan i-a luat ce a mai rămas.

Situație fără precedent pentru Laurențiu Reghecampf

Din cauza procesului cu Mihai Rotaru, Reghecampf nu mai are permisiunea de a antrena în România, iar în prezent tehnicianul este și liber de contract. Astfel că, la capitolul bani, nu stă prea bine. Potrivit apropiaților acestuia, conturile ar fi puțin cam goale.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a dat ultima lovitură și i-a pus sechestru pe bunurile rămase, 50% dintr-o casă și un autoturism Jeep din 2015.

Impresara de fotbaliști, nu a vrut să vorbească la Fanatik despre acest subiect. „Nu vreau să vorbesc despre acest personaj. În viața mea și a copiilor mei, cei care se asociază cu hoți, mincinoși și indivizi dubioși pentru societate nu au ce să caute! Nici măcar nu le vom pronunța numele. Vorbiți, vă rog, cu avocatul meu, Oleg Burlacu, care vă lămurește cu orice aveți nevoie”.

Astfel că, la îndrumarea Anamariei Prodan, avocatul acesteia a declart pentru sursa menționată că: „Pentru neplata pensiei de întreținere am început executarea silită a domnului Reghecampf! I-am indisponibilizat bunurile mobile, adică ce a mai rămas, un SUV Jeep și am pus sechestru și asupra părților din bunurile lui imobiliare, partea din casă și terenuri, urmând să fie valorificate de executorul judecătoresc și să ne dea banii restanți”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed