Simona Halep rupe tăcerea! Prima reacție după ce a fost eliminată în primul tur la Hong Kong. Revenirea pare din ce în ce mai grea

Simona Halep, locul 883 WTA, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului WTA 250 de la Hong Kong. Dubla campioană de Grand Slam a pierdut în fața favoritei publicului, Yue Yuan (44 WTA).

După meci, românca a postat un mesaj scurt pe rețelele de socializare. Pentru prezența la turnul asiatic a primit un cec în valoare de 2.890 de dolari şi un punct WTA.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Hong Kong

Parcursul Simonei Halep la Hong Kong a fost extrem de scurt. A fost eliminată de Yue Yuan, în primul tur, scor 6-3, 6-3. Românca a condus în setul doi cu 3-0, dar a fost egalată.  Partida a durat o oră şi 22 minute.

La scurt timp după meci, Halep a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le-a mulțumit organizatorilor pentru wild-card-ul primit.

”Pas cu pas, mergem înainte. Mulțumesc, Hong Kong Open, pentru wild card”, a transmis Simona Halep, pe Instagram.

Fostul lider mondial a jucat la începutul acestei luni la turneul WTA 125 tot la Hong Kong, unde a ajuns până în turul doi. Halep a revenit în competiții în luna octombrie. Și-a luat o pauză de patru luni şi jumătate din cauza unei accidentări.

După ce TAS i-a redus suspendarea pentu dopaj, românca a jucat la Miami, unde a fost eliminată în primul tur. A urmat turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. A fost nevoită însă să abandoneze, tot în primul tur, din cauza unei accidentări.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed