S-a decis soarta lui Zeljko Kopic! Andrei Nicolescu a spus clar. Ce i-a propus antrenorului de la Dinamo

Oficialii clubului Dinamo i-au propus prelungirea contractului antrenorului Zeljko Kopic! Andrei Nicolescu a spus clar ce propunere i-a făcut croatului. Dinamoviștii au un parcurs foarte bun în acest sezon de Superliga.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că tehnicianul croat are pe masă propunerea de prelungire a contractului. Zeljko Kopic a salvat echipa de la retrogradare sezonul precedent iar acum ”câinii” au un parcurs foarte bun.

Andrei Nicolescu a făcut dezvăluirea momentului!

Antrenorul croat urmează să semneze o nouă înțelegere valabilă pe 3 sezoane și jumătate.
Zeljko Kopic a venit la Dinamo într-un moment complicat. Totuși, antrenorul croat nu a renunțat și a reușit să-și îndeplinească obiectivul în sezonul precedent, salvarea de la retrogradare. Lucrurile arată mult mai bine pentru Dinamo în actuala stagiune.

Astfel, conducerea clubului din Ștefan cel Mare i-a propus prelungirea contractului pentru o perioadă de 4 ani, începând din acest sezon. Totodată, potrivit fanatik.ro, Nicolescu a dezvăluit că discuțiile sunt pozitive, iar Kopic își dorește să rămână pe banca alb-roșiilor.

„Contractul lui Kopic a fost pe un an și jumătate din momentul în care a semnat și în momentul ăsta suntem în discuții. Am discutat documente, am schimbat idei, au trecut pe la avocați.

Suntem în discuții despre ceea ce am spus la începutul sezonului, că ne dorim o predictibilitate pe 4 ani, cu Dinamo anul ăsta bătându-se pentru play-off.
Da, suntem în discuții să prelungim cu Kopic încă 4 ani. Pe o perioadă de 4 ani care include și acest sezon, deci 3 ani și jumătate. Face parte din politica noastră. În momentul în care era cu Ovidiu Burcă făceam planul pentru o perioadă în care antrenorul putea să se exprime și să-și găsească poziția, să poată să construiască.

Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm. Nu avem opoziție din partea lui, toate lucrurile sunt pozitive, dar ne concentrăm pe ce avem de făcut. Avem meciuri importante. Eu cred că Zeljko Kopic a dovedit atașament, a dovedit foarte mult prin tot ce a făcut, că îi place familia Dinamo.

S-a și integrat din câte văd. Eu nu am contract, eu sunt administrator special neremunerat și în momentul în care se iese din insolvență de-abia atunci voi discuta cu acționariatul durata contractului și care sunt opțiunile la nivelul ăla.
Evident că eu îmi doresc să duc cât mai sus acest proiect. Mandatul meu este tot timpul pe masa acționariatului”, a declarat Andrei Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed