Anunţ crucial despre Dennis Man! Italienii au dat verdictul înaintea meciului cu Juventus. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat

Juventus – Parma se va disputa miercuri, de la ora 21:45, din etapa a 10-a din Serie A! Conform informațiilor oferite de către Gazzetta dello Sport, Dennis Man și Valentin Mihăilă ar urma să fie titulari.

Chiar și așa, italienii și-au pus câteva semne de întrebare în ceea ce privește situația lui Dennis Man. În cadrul partidei cu Empoli, scor 1-1, din etapa a 9-a din Serie A, atacantul român a jucat doar în prima repriză pentru Parma.

Anunț crucial despre Dennis Man!

Echipele probabile la Juventus – Parma:

Juventus: Di Gregorio – Cabal, Danilo, Gatti, Savona – Locatelli, Thuram – Yildiz, Fagioli, Cambiaso – Vlahovic

Parma: Suzuki – Coulibaly, Delprato, Balogh, Valeri – Bernabe, Keita – Man, Hernani, Mihăilă – Bonny.

„După remiza de acasă cu Empoli, trebuie evaluată starea lui Man, care a ieșit la pauză. Chiar dacă nu pare ceva grav!”, a notat sursa citată.

La finalul partidei cu Empoli, antrenorul celor de la Parma, Fabio Pecchia, a recunoscut faptul că internaționalul român nu traversează o perioadă favorabilă.

„Decizie tactică. Man nu trece printr-o perioadă grozavă, dar aceste lucruri se mai întâmplă de-a lungul unui sezon.

Am preferat să-l introduc pe Charpentier, care ne garanta forță, impredictibilitate și prezență aeriană în careul advers!”, a declarat Pecchia, potrivit presei din Italia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed