Final de drum pentru Simona Halep! Românca n-a avut nicio şansă. Înfrângere în minim de seturi, la Hong Kong

Final de drum pentru Simona Halep! Românca n-a avut nicio şansă. Înfrângere în minim de seturi, la Hong Kong. Deşi a încercat, românca nu a reuşit să îi facă faţă locului 44 WTA, Yue Yuan.

Simona Halep spera să joace cât mai multe meciuri la Hong Kong. A şi revenit aici, după doar câteva săptămâni.

Final de drum pentru Simona Halep!

Simona Halep a avut parte însă de ghinion la tragerea la sorţi. A întâlnit o sportivă aflată în mare formă, Yue Yuan, locul 44 mondial. A şasea favorită a turneului de la Hong Kong a dominat primul set al disputei. Românca, fost lider mondial WTA, şi-a pierdut o singură dată serviciul.

A fost de ajuns pentru chinezoaică. Simona a avut o singură şansă de re-break în primul act, dar nu a reuşit să îşi ia serviciul înapoi. S-a terminat 6-3 pentru jucătoarea asiatică, după un set care a durat 45 de minute.

În actul secund, Halep a avut un început furtunos. A condus cu 3-0 şi se părea că va împinge meciul în decisiv. Jucătoarea din China a revenit însă senzaţional. A egalat la 3 şi apoi a şi preluat conducerea. Chinezoaica a câştigat 6 game-uri la rând şi s-a calificat în turul secund. Scor final 6-3, 6-3 pentru asiatică.

Acolo, sportiva din China va juca împotriva învingătoarei dintre Nao Hibino (156 WTA) și Aliaksandra Sasnovich (143 WTA).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed