Dezvăluirea momentului despre jucătorul dorit de Marius Șumudică! Ce se întâmplă, de fapt, cu tricolorul. Impresarul jucătorului, amănunte din interior

La scurt timp după ce Marius Șumudică a admis faptul că își dorește să materializeze transferul lui Denis Drăguș, Florin Manea a oferit o primă reacție! Impresarul jucătorului a recunoscut faptul că nu și-ar îndemna jucătorii să revină în Superliga.

În prezent, Denis Drăguș evoluează la Trabzonspor, în Turcia.

Dezvăluirea momentului despre jucătorul dorit de Marius Șumudică!

Florin Manea a vorbit despre situația atacantului. Drăguș nu a început cu dreptul noul sezon din Super Lig.

„Nu știu, Denis trebuie să răspundă. Dacă lucrez, lucrez pentru el, nu pentru mine. Când o să dea Denis un răspuns, cu ce își dorește el să facă, o să încercăm să îndeplinim, dar deocamdată nu pot da un răspuns.

Dacă ar fi după mine, n-aș aduce niciun jucător înapoi în România, dar nu e după mine, e după dorința lor. Nu am vorbit cu el în ultima vreme, am vorbit acum vreo câteva zile, dar nu sunt la curent cu nimic din ce s-a întâmplat. Cine nu și-ar dori să-l aducă pe Denis? E un jucător de națională, a dat goluri, a făcut diferența, a avut un Campionat European senzațional. Rapidul e echipa mea de suflet, știe toată lumea, dar pentru cariera jucătorului nu știu dacă ar fi de mers.

(n.r. Despre situația de la Trabzonspor) Trebuie să avem răbdare, lucrurile nu se fac peste noapte. Există concurență, la cluburile mari este presiune; trebuie să așteptăm puțin, eu așa văd lucrurile!”, a declarat, la iamsport.ro, Florin Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed