Jucătorul trecut pe linie moartă de Gigi Becali! L-a făcut praf după meciul cu Rapid. Elias Charalambous nu-l mai poate salva

Gigi Becali a făcut public numele jucătorului care l-a dezamăgit în meciul cu Rapid. Elias Charalambous nu-l mai poate salva. Patronul a declarat că s-a simțit lipsa lui Bîrligea de pe teren.

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0. Campioana României a remizat pe Arena Naţională în derby-ul cu echipa antrenată de Marius Şumudică.

Jucătorul trecut pe linie moartă de Gigi Becali!

Becali a făcut o analiză a partidei cu Rapid și a numit jucătorul care nu s-a ridicat la așteptările sale. Campioana României a remizat pe Arena Naţională în derby-ul cu echipa antrenată de Marius Şumudică. După acest egal, FCSB se află pe locul 6, cu 20 de puncte, în timp ce Rapid este pe locul 10, cu 17 puncte.

În ciuda rezultatului de egalitate obţinut, Becali a declarat că nu este nemulţumit de meci. Acesta a declarat că a fost încântat de faptul că echipa sa a atacat şi le-a pus probleme giuleştenilor. A subliniat totuși cât de mult a contat absenţa lui Daniel Bîrligea. Atacantul a fost suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. În repriza a doua a fost introdus Daniel Popa, dar jucătorul nu l-a impresionat pe patron. În schimb, printre remarcaţii lui Becali s-au numărat Octavian Popescu şi David Miculescu:

„Nu sunt nemulţumit pentru că, dacă joacă echipa, nu ai de ce să fii nemulţumit. S-a jucat numai într-o parte, mingea numai la noi, cum mă aşteptam. Numai că vezi, dacă nu ai un atacant, se întâmplă ce s-a întâmplat.

S-a simţit mult absenţa lui Bîrligea. L-am băgat pe Popa, nu prea e… nu e ce am crezut eu. Şi atunci asta e situaţia. Până la urmă hai să ne mulţumim, e un punct în plus. Rapid rămâne la distanţa aia. Într-un fel e bine. Echipa a jucat, un punct am luat.
Eu mă aşteptam să văd goluri, dar asta e situaţia, nu a vrut să intre. Eu ştiam că ei nu aveau ce face, jocul i-a dus acolo şi valoarea echipei. Şumudică a gândit-o foarte bine, ştia că nu poate şi a gândit-o foarte bine. Puteau să marcheze şi ei un gol.

Poate Octavian Popescu (n.r. pe cine a remarcat), pănă a fost schimbat. Şi mi-a plăcut foarte mult David Miculescu, s-a bătut, s-a luptat”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed