După succesul înregistrat cu SuperLiga, Superbet aduce LALIGA mai aproape de fanii din România

București, 28 octombrie 2024: Superbet, liderul industriei de tech & entertainment din România și una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est, anunță semnarea unui acord, prin care LALIGA, divizia de elită a fotbalului spaniol, devine noul său partener oficial în România, pentru următoarele două sezoane.

Acest parteneriat acoperă și drepturile LALIGA EA SPORTS pentru România, competiție pentru care a fost creată, în mod special, o campanie de creștere a vizibilității în rândul publicului. Printre activitățile din cadrul campaniei se enumeră promovarea prin canalele de comunicare online și fizice deținute de Superbet a evenimentelor live cu ambasadorii LALIGA, activări cu merchandising oficial personalizat pentru suporteri și posibilitatea de a câștiga bilete la meciurile din LALIGA.

Suntem convinși că această colaborare ne va aduce și mai aproape de fanii noștri din România. Împreună, vom continua să oferim publicului un mediu de divertisment sigur și responsabil”, a declarat Jorge de la Vega, Director General Executiv, LALIGA.

Totodată, ca partener oficial, Superbet va avea putea utiliza numeroase resurse digitale care aparțin de LALIGA, ceea ce va contribui la creșterea vizibilității acestui parteneriat și la promovarea competiției spaniole către noi audiențe.

După ce Superbet a devenit casa SuperLigii, acum am reușit să aducem LALIGA, o competiție cu reputație globală, mai aproape de publicul din România. Acest parteneriat confirmă ambițiile îndrăznețe pe care le avem pentru ecosistemul de sport și divertisment pe care îl construim”, a precizat Adam Lamentowicz, Chief Commercial Officer CEE, Superbet.

Suntem convinși că această colaborare va avea un impact puternic asupra comunității locale de iubitori de fotbal, dat fiind faptul că LALIGA se bucură de un nivel imens de popularitate în România. Acest acord ne va oferi oportunități excelente de a oferi experiențe unice pentru cei care sunt pasionați de competiția de elită a fotbalului spaniol” a afirmat, la rândul său, Andrei Popa, VP Online, Superbet.

Acordul semnat cu LALIGA vine în urma unor rezultate excelente, în termen de vizibilitate și creștere a profilului competițional, pe care Superbet le-a reușit cu SuperLiga, primul eșalon fotbalistic al României. Ediția anterioară a SuperLigii, 2023 – 2024, înregistrând cea mai mare prezență a suporterilor pe stadioane din ultimii 20 de ani, cu un total de peste 2,2 milioane de fani pe parcursul întregului sezon.

DESPRE LALIGA

LALIGA este cel mai mare ecosistem fotbalistic din lume. Este o asociație sportivă privată, formată din 20 de cluburi de fotbal din LALIGA EA SPORTS și 22 de cluburi de fotbal din LALIGA HYPERMOTION, responsabilă de organizarea competițiilor de fotbal profesionist la nivel național.

Competiția are peste 220 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale la nivel global, fiind disponibilă pe 16 platforme și în 20 de limbi diferite. De asemenea, are cea mai vastă rețea internațională dintre toate organizațiile sportive, fiind prezentă în 34 de țări prin 11 birouri, având sediul central la Madrid, Spania.

LALIGA își desfășoară activitatea socială prin Fundația LALIGA și este prima ligă profesionistă de fotbal din lume care are o competiție pentru fotbaliști cu dizabilități intelectuale: LALIGA Genuine.

DESPRE GRUPUL SUPERBET

Superbet este o companie de tehnologie și divertisment fondată în 2008, cu misiunea de a aduce divertisment captivant, bazat pe tehnologie, în sport și gaming pentru milioane de clienți din întreaga lume.

Grupul este prezent în 12 țări, având piețe comerciale în România, Belgia, Polonia, Serbia și Brazilia, precum și un hub de tehnologie și inovare de produs în Croația.

În 2019, Superbet a primit o investiție strategică de 175 de milioane de euro de la Blackstone Inc., cel mai mare fond privat de capital din lume, pentru a impulsiona extinderea companiei pe piețele internaționale.

Ca lideri în conformitate și bune practici, Grupul Superbet este membru al Asociației Internaționale pentru Integritatea Pariurilor (IBIA) și este singura companie care a câștigat de patru ori premiul pentru Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din CEE la Central & Eastern European Gaming Conference (CEEGC).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed