Jucătorul lui Elias Charalambous, făcut praf în direct! Un fost stelist a dat de pământ cu el. Ce îl deranjează la comportamentul vedetei de la FCSB

Jucătorul lui Elias Charalambous, a fost dur criticat după duelul cu Rapid. Un fost stelist a spus ce îl deranjează la comportamentul vedetei de la FCSB. Nu este prima dată când jucătorul nu are o atitudine corespunzătoare pe teren.

Basarab Panduru nu s-a mai abținut şi l-a pus la zid pe Darius Olaru, elevul lui Elias Charalambous, după FCSB – Rapid 0-0. Fostul stelist a criticat comportamentul jucătorului, care a fost observat în mai multe rânduri de oamenii din fotbalul românesc.

Jucătorul lui Elias Charalambous, făcut praf în direct!

Basarab Panduru l-a acuzat pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0. Căpitanul roş-albaştrilor este unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă, dar comportamentul său a fost criticat în mai multe rânduri de oamenii din fotbalul românesc.

În minutul 81 al partidei de pe Arena Naţională, Olaru a fost faultat de Tobias Christensen. Căpitanul celor de la FCSB i-a pus apoi piedică jucătorului de la Rapid şi a gesticulat către centralul Istvan Kovacs.

La finalul partidei, Panduru l-a criticat pe căpitanul FCSB-ului. Fostul internaţional român nu înţelege de ce comportamentul jucătorului trebuie tolerat şi i-a atras atenţia că va pierde foarte mult din cauza atitudinii:

„Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Mi se pare că nu sunt lucrurile normale cu ce face. Pierzi mult din ce faci bun, şi faci multe lucruri bune. Ce-s lucrurile astea la fiecare meci?

Să vorbim despre astea în loc să vorbim despre ce faci tu, despre cât alergi, despre ce pase dai, despre ce şuturi dai, noi vorbim despre asta. Pentru ce? Joacă fotbal, că ştii fotbal, eşti bun”, a declarat Basarab Panduru, la primasport.ro.

Pentru FCSB urmează o altă partidă dificilă. Miercuri, 30 octombrie, de la ora 21:00, contra Dinamo în Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed