Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ clar înaintea Derby de România. Vor fi schimbări masive la FCSB

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Înainte de următorul duel tare, cu Dinamo în Cupa României, oficialii roș-albaștrilor vor face schimbări masive în primul 11. FCSB a remizat etapa precedentă cu Rapid, scor 0-0.

Gigi Becali a decis că în partida cu Dinamo, va miza pe jucătorii care au acumulat mai puține minute în acest sezon. În urma remizei cu Rapid, scor 0-0, în primul 11 ales de Elias Charalambous, vor avea loc schimbări.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

FCSB a remizat cu Rapid, scor 0-0, în etapa 14-a din Superliga. După derby-ul cu Rapid, pentru FCSB urmează un nou duel tare, cu Dinamo, în Cupa României. Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:00.

După jocul împotriva Rapidului, cei de la FCSB au luat decizia ca partida din Cupa României să se bazeze pe jucătorii care au acumulat mai puține minute în acest sezon.

FCSB a luat această hotărâre, întrucât duminică are un nou meci dificil în campionat. Potrivit spotmedia.ro, campioana României se va deplasa în Bănie pentru partida contra celor de la CSU Craiova.
Duminică, 3 noiembrie, de la ora 21:00, se anunță un duel incendiar pe stadionul Ion Oblemenco.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu Dinamo din Cupă:

Târnovanu – Pantea, M. Popescu, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Phelipe, Musi – Popa

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed