Omul lui Gică Hagi s-a dezlănţuit! Ce a spus despre ieşirea lui Florentin Petre. L-a pufnit plânsul în timpul meciului

Dinamo a înregistrat prima victorie în deplasare, din acest sezon de Superliga! „Câinii” lui Zeljko Kopic s-au impus în fața celor de la FC Hermannstadt, 2-0, însă după succesul de la Sibiu, bucureștenii au rămas fără antrenor.

Kopic a fost suspendat timp de câteva etape, după ce a primit două cartonașe galbene pentru proteste vehemente la adresa arbitrajului. Locul său pe banca tehnică a fost preluat de către Florentin Petre, secund în staff-ul celor de la Dinamo.

Ce a spus despre ieşirea lui Florentin Petre!

La finalul partidei cu sibienii, Florentin Petre a fost surprins în lacrimi, la marginea terenului. Imaginile l-au impresionat pe Ciprian Marica.

„Credeam că nu mă va mai impresiona ceva în viitorul apropiat! Și văd imaginile astea, cu Piticu’ în lacrimi! Am crezut că s-a întâmplat ceva!

Dar nu, Petre, colegul meu de cameră din copilărie, e emoționat la maximum de echipă, de suporteri, de meci! E dovada cea mai clară că fotbalul, sportul românesc are încă șanse, atât timp cât un adevărat simbol trăiește așa! Respect!”, a scris, pe Facebook, Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed