Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep s-a dezlănţuit! Ce a spus despre Novak Djokovic. Ar fi o surpriză uriaşă

Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep, a făcut câteva declarații și despre Novak Djokovic. Antrenorul consideră că sârbul a avut un an foarte slab pe plan sportiv, dar cu toate astea și-a îndeplinit obiectivul.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a oferit câteva păreri personale despre Novak Djokovic. Legat de viitorul sârbului pe terenul de tenis, anul 2025 vine cu multe semne de întrebare.

Cel care i-a distrus cariera Simonei Halep, s-a dezlănțuit!

Patrick Mouratoglou crede că sârbul ar mai putea câștiga titluri de Grand Slam.
Era în care Djokovic domina circuitul masculin s-a încheiat brusc în acest an, când Jannik Sinner și Carlos Alcaraz au fost cei care au cucerit titlurile de Grand Slam. Sârbul și-a atins obiectivul principal anul acesta, acela de a câștiga o medalie olimpică de aur pentru Serbia la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

O victorie a lui Djokovic la turneele majore de anul viitor pare puțin probabilă în prezent. Reputatul antrenor francez, Patrick Mouratoglou, este de părere că sârbul are încă posibilitatea de a câștiga un al 25-lea Grand Slam. Astfel ar avea șansa de a trece de Margaret Court ca jucător cu cele mai multe turnee majore din istorie.

Mouratoglou, predicție interesantă pentru Djokovic

Potrivit eurosport.ro, fostul antrenor al Serenei Williams a sugerat că a renunța la cei mai mari din toate timpurile este „un joc periculos”. „Cred că a avut un an foarte slab, dar a venit după un an incredibil (n.r. 2023)”.  Să nu uităm că doar anul trecut a câștigat trei Grand Slam-uri și a jucat în finala celuilalt.

Așa că nu trebuie să uităm că a fost doar acum un an, nu acum zece ani, doar acum un an. El a câștigat Jocurile Olimpice, care a fost principalul său obiectiv în acest an, învingându-l pe Carlos în finală, jucând un tenis fantastic, deci nu este departe.

Cred că îi poate învinge (pe Sinner și Alcaraz). Este foarte greu, a existat o marjă mare înainte, dar acum nu mai există. Când joacă cu ei, cred că oricine poate câștiga, dar nu cred că este departe. Cred că încă poate câștiga Grand Slam-uri, sunt sigur de asta”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed