Risto Radunovic face anunţul nopţii! Ce l-a enervat la derby-ul cu Rapid: ‘Nu sunt mulţumit’ + Ce a putut să spună despre giuleşteni

Risto Radunovic face anunţul nopţii! S-a aflat ce l-a enervat la derby-ul cu Rapid. FCSB a făcut doar 0-0, pe teren propriu, cu giuleştenii. A pierdut două puncte importante în lupta pentru play-off-ul din Superliga.

Risto Radunovic nu este mulţumit deloc de rezultat. Spune că echipa sa merita să câştige, după ocaziile avute.

Risto Radunovic face anunţul nopţii!

„La cum a fost meciul şi cum am jucat nu sunt mulţumit. Sunt puţin trist. Au fost ocazii. Cu 0-0 nu suntem mulţumiţi. A fost ca fiecare derby, intens. Atmosferă frumoasă în tribune. Au venit să aştepte greşeala şi să facă contraatac”, a spus Risto Radunovic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Jucătorul celor de la FCSB abia aşteaptă meciul cu Dinamo. Spune că nu îl deranjează că FCSB joacă din 3 în 3 zile. A vorbit şi despre faza în cre şi-a salvat echipa. „Important e că am salvat echipa, nu e bucurie mare. Am fost la locul potrivit. Suntem obişnuiţi, programul e încărcat. Avem meciuri în picioare, nu e problemă să jucăm din 3 în 3 zile”, a mai spus Radunovic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed