Elias Charalambous, nemulţumit după meciul cu Rapid! Ce a spus după egalul din derby: ‘Ne-a lipsit golul’ + Ce spune despre conflictul cu Marius Şumudică

Elias Charalambous, nemulţumit după meciul cu Rapid! S-a aflat ce a spus după egalul din derby. FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, 0-0, pe Arena Naţională şi continuă lupta pentru play-off.

Elias Charalambous este mulţumit de jocul echipei sale, dar l-a nemulţumit că FCSB n-a marcat.

Elias Charalambous, nemulţumit după meciul cu Rapid!

„Cred că am început meciul foarte bine. Am avut mari ocazii de a marca. Când nu reuşeşti să înscrii are şi adversarul şansele lui. Şi Rapid a avut două ocazii de a marca. Trebuie să recunosc, nu am reuşit să marcăm. Asta ne-a lipsit că n-am marcat. Ştiam că au schimbat stilul de joc, că joacă cu 5 fundaşi. Şi felul nostru de a juca i-a obligat să se apere”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Elias Charalambous nu s-a oprit aici. A vorbit despre conflictul cu Marius Şumudică de la finalul jocului. Mai mult, abia aşteaptă şi meciul din Cupa României, cu Dinamo. „Să nu facem mare caz din ce s-a întâmplat la final. A fost o neînţelegere. Suntem colegi, chiar prieteni. Se poate întâmpla şi astfel de momente. Să fiu sincer, sunt mulţumit, în general.

Suntem într-o poziţie bună în Europa League. Suntem în toate competiţiile. Acum două luni eram întrebat dacă mai ajungem în primele 6. Nu e sprint, e maraton. Le mulţumesc fnilor. I-au împins pe băieţi de la spate”, a mai spus Charalambous, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed