Jucătorul pe care Mircea Lucescu a pus ochii! Va fi chemat la naţională. Dezvăluiri de ultimă oră, din culise

Mircea Lucescu a dat o nouă lovitură. A reușit să-l convingă pe Raul Florucz să joace pentru România. Fotbalistul a confirmat totul și spune că a demarat procedura pentru a obține cetățenia.

Născut în Austria, din părinți români, atacantul de la Olimpia Ljubljana a reprezentat țara în care s-a născut la reprezentativa U19.

Jucătorul pe care Mircea Lucescu a pus ochii!

Atacantul în vârstă de 23 de ani a făcut junioratul la LASK, Apoi a ajuns în Croația și a jucat la Lokomotiva Zagreb, Sesvete, Dragovoljac și Jarun. Sezonul trecut a fost transferat de liderul din Slovenia, pentru 100 de mii de euro. Pentru actuala sa echipă a marcat 15 goluri și a dat 10 pase decisive în 49 de meciuri.

Raul Florucz a demarat deja procedurile pentru a obține cetățenia română. 

 „Austriecii și-au văzut băiatul la lucru și ar putea să regrete într-o zi că l-au pierdut. (…) În acest sezon, Florucz este incontestabil cel mai bun jucător al Olimpijei și are o carieră importantă în față. Joacă intens, are o tehnică perfectă, e periculos pentru poarta adversă și e creativ. Austria pierde un fotbalist cu potențial interesant. Raul este în proces de obținere a cetățeniei române, după ce selecționerul Mircea Lucescu a spus că vrea să-l vadă la naționala României”, au transmis cei de la Nogomania.

„Aprecierea din partea unei personalități precum Mircea Lucescu este, fără îndoială, o mare onoare. Faptul că ar veni să mă urmărească în Slovenia și că ar lua în considerare convocarea mea la naționala României este ceva extraordinar și mă bucură mult.

E o onoare să reprezint și eu țara de unde provin părinții mei, așa cum a făcut-o bunicul meu Mihai Mironiuc, care a jucat handbal pentru naționala României. Acum se fac demersuri să redobândesc cetățenia română”, a spus atacantul pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed