Simona Halep face anunţul momentului! Adevăratul obiectiv al campioanei. Mărturie emoţionantă înaintea meciului

Simona Halep face anunţul momentului! Adevăratul obiectiv al campioanei. Mărturie emoţionantă înaintea meciului. Fostul lider mondial WTA revine la Hong Kong mai repede decât se aştepta.

Simona Halep revine în arenă la turneul de categoria WTA 250 de la Hong Kong. Este extrem de bucuroasă de revenirea pe teren.

Simona Halep face anunţul momentului!

Simona Halep şi-a propus să revină în elita tenisului. A acceptat invitaţia de a participa la un turneu din Hong Kong, de 250 de puncte WTA. Asta după ce la începutul lunii a fost şi la un turneu de categorie 125 tot la Hong Kong.

Halep este convinsă că va fi o atmosferă foarte plăcută în timpul partidei cu Yue Yuan, din primul tur de la Hong Kong. Românca le-a mulţumit tuturor celor care au încurajat-o şi în timpul turneului de 125 de puncte WTA.

De asemenea, a dezvăluit că cel mai important lucru este faptul că se simte excelent la Hong Kong şi abia aşteaptă duelul din primul tur. „E o adevărată plăcere să fiu din nou aici, în Hong Kong, după trei săptămâni. M-am bucurat că am venit aici ultima dată, iar acum la fel. E puțină umiditate așa după cum puteți vedea, dar vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru ultimul turneu la care am participat aici pentru că au venit în număr atât de mare și au creat o atmosferă grozavă.

Îi aștept și de această dată. Mâine voi juca împotriva unei adversare din China, așa că va fi cu siguranță o atmosferă bună, sunt sigură. Cel mai important e că mă simt bine aici”, a declarat Simona Halep, pentru pagina oficială a turneului din Hong Kong.

Simona Halep se va duela cu Yua Yuen, jucătoare clasată pe locul 44 WTA. Meciul va avea loc luni, nu mai devreme de ora 12, ora României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed