Anamaria Prodan, prima reacție după apariția unei înregistrări uluitoare cu martorul lui Laurențiu Reghecampf. Planul pus la punct pentru a-l șantaja pe Gigi Becali / Video

Anamaria Prodan a reacționat după ce a apărut o înregistrare incredibilă cu martorul adus de antrenor la proces.

În înregistrarea apărută, acesta are o discuție încercând să pună la cale un plan pentru al șantaja pe Gigi Becali, dar și pe alți oameni din fotbal.

Anamaria Prodan, prima reacție după apariția unei înregistrări incredibile cu martorul lui Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este o adevărată telenovelă. La ultimul termen, antrenorul a venit cu un nou martor. Acesta este un paparazzo extrem de controversat, zis „Dinte”. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul a fost implicat într-un scandal uriaș legat de carduri bancare clonate folosite în Olanda.

Impresara spune că până să se împrietenească cu antrenorul, aproape un an a încercat să o convingă să colaboreze cu el. A fost refuzat însă sistematic de Anamaria Podan. Așa că a schimbat macazul, apărând lângă Reghe, care l-a acceptat neștiind probabil nimic despre isprăvile acestuia din trecut.

Acum, magnanews.ro a publicat o înregistrare incredibilă cu bărbatul. În discuție este pomenit și numele lui Gigi Becali.

„Nici nu vreau să adu de asemenea specimen. La mine hoții de carduri, mincinoșii, cei ce s-au născut să facă rău nu au ce să caute. Lângă Reghecampf văd ca se aciuează toți de genul ăsta .. să fie la ei acolo. Dumnezeu o să le dea amândurora după suflet”, a spus Anamaria Prodan pentru sportbull.ro.

La procesul de divorț, „Dinte” a făcut afirmații incredibile, iar Anamaria Podan l-a acuzat de mărturie mincinoasă și a anunțat că îl va da în judecată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed