Cea mai frumoasă sportivă din România surprinde pe toată lumea! Mesaj enigmatic al campioanei. Ce a putut spune Bernadette Szocs / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România surprinde pe toată lumea! Mesaj enigmatic al campioanei. S-a aflat ce a putut spune Bernadette Szocs. Asta la puţin timp după eliminarea din turneul la care a participat.

Cea mai frumoasă sportivă din România a transmis un mesaj enogmatic. Asta după eliminarea de la turneul din Montpellier.

Cea mai frumoasă sportivă din România surprinde pe toată lumea!

Cea mai frumoasă sportivă a făcut senzaţie la Linz. A obţinnut medaliile de argint şi la dublu și la simplu. Apoi, la Montpellier a trecut doar un tur. Acum a trimis un mesaj care a pus pe gânduri pe toată lumea.

”Stabilește limite, nu toată lumea merită zâmbetul tău. Înconjoară-te de cei care te înalță și te apreciază”, este mesajul enigmatic postat de Szocs pe Instagram.

După ce a trecut de Maria Xiao (Spania) în semifinale la simplu, 4-1 (11-3, 9-11, 11-7, 11-6, 11-6), Szocs a luptat pentru aur contra Sofiei Polcanova. A pierdut în faţa partenerei sale de la dublu.

Jucătoarea din Austria s-a impus, însă, cu 4-1 (11-8, 11-13, 12-10, 11-6, 11-9), și a devenit ”regina Europei”. Asta s-a întâmplat şi la dublu. Acolo, Bernie a reuşit să-şi adjudece tot medalia de argint.

Campioana noastră spera să avanseze mai multe tururi şi în puternicul turneu din Franţa. Din păcate, sportiva s-a oprit în turul secund al competiţiei disputate în Montpellier.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed