Lovitură totală pentru Dennis Man! Anunţul pe care italienii tocmai l-au făcut. A fost schimbat la pauză

Lovitură totală pentru Dennis Man! Anunţul pe care italienii tocmai l-au făcut. A fost schimbat la pauză. Evoluţie slabă a internaţionalului român în tricoul celor de la Parma, la meciul cu Empoli.

Dennis Man nu a mai reuşit să se evidenţieze în Serie A. A şi fost scos la pauza meciului cu Empoli încheiat 1-1.

Lovitură totală pentru Dennis Man!

Internaționalul român nu a reușit să iasă în evidență într-o primă parte de meci slabă făcută de întrega echipă a Parmei. În minutul 46 i-a lăsat locul în teren lui Gabriel Charpentier.

În transmisiunea live text a meciului, portalul Parma Live, apropiat de clubul emilian, a descris drept ”nesatisfăcătoare” prestația lui Dennis Man.

”Schimbare imediată la Parma: Man, care a avut o primă parte nesatisfăcătoare, iese, iar în locul lui intră Charpantier”, au notat italienii.

În cele 45 de minute petrecute pe gazon pe ”Ennio Tardini”, Dennis Man a avut 21 de atingeri ale mingii. A reușit 10 dintre cele 15 pase încercate. Românul nu a dat niciun șut. A oferit două pase care s-au transformat în ocazii la poarta adversă.

Dennis Man a izbutit un singur dribling dintre cele trei încercate. A câștigat 50% din duelurile de la sol, două din patru, și s-a impus în singurul duel aerian avut. Tricolorul lui Mircea Lucescu a pierdut mingea în șapte situații și a recuperat un balon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed