Gigi Becali a dat ordin! Ce i-a interzis lui Elias Charalambous. Antrenorul celor de la FCSB nu are nicio şansă

Gigi Becali a dat ordin! S-a aflat ce i-a interzis lui Elias Charalambous. Antrenorul celor de la FCSB nu are nicio şansă. Latifundiarul din Pipera face schimbările la echipa campioană, dar nu uită nici de sistemul de joc.

Gigi Becali a spus clar. Elias Charalambous nu are voie să folosească un sistem cu 3 fundaşi centrali la FCSB.

Gigi Becali a dat ordin!

După eșecul cu Rangers, Gigi Becali a mărturisit ce anume nu va accepta niciodată la FCSB de la niciun antrenor. Becali a mărturisit clar că nu va accepta niciodată ca un antrenor să utilizeze o astfel de formație la FCSB.

Apoi, a explicat și motivul pentru care nu ar accepta acest lucru. Becali este de părere că în campionatul intern nu există jucători care să facă față unui astfel de sistem, cu 3 fundaşi centrali, conform fanatik.ro.

“Niciodată în viața ta, cât sunt eu, nu o să vezi să se joace la Steaua (n.r. FCSB) cu 3 fundași centrali. Niciodată nu o să se joace așa ceva. Nu există așa ceva.

Tu ca să joci cu 3 fundași centrali, trebuie să ai niște jucători extraordinar de mari și un antrenor extraordinar de mare.

Trebuie să ai jucători cu marea calitate de a juca în 3. Găsești în România așa ceva? Nu există în România jucători de o asemenea calitate care să joace în acest sistem. Nu există”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed