Decizie de ultimă oră a lui Marius Şumudică! S-a aflat înaintea derby-ului cu FCSB. Căpitanul Cristi Săpunaru ratează disputa

Decizie de ultimă oră a lui Marius Şumudică! S-a aflat înaintea derby-ului cu FCSB. Căpitanul Cristi Săpunaru ratează disputa din cauza unnei accidentări. Marele meci e în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Marius Şumudică a decis cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru va lipsi din derby-ul de duminică seară.

Decizie de ultimă oră a lui Marius Şumudică!

FCSB şi Rapid se întâlnesc pe Arena Naţională, de la 21:00. Marius Şumudică nu se va putea baza pe căpitanul tradiţional al giuleştenilor, Cristian Săpunaru. Astfel a ales cine va purta banderola de căpitan în această seară. Se pare că în lipsa lui Cristian Săpunaru, Răzvan Onea va fi căpitan în partida contra roş-albaștrilor, conform fanatik.ro. Decizia a venit la scurt timp după ce veteranul alb-vișiniilor nu a fost prezent la ultimul antrenament.

Răzvan Onea, noul căpitan al rapidiştilor susține că trebuie să fie foarte atenți în meciul contra campioanei României. „Să nu mai credem că după ce o batem pe FCSB s-a terminat campionatul. În subconștient, există o relaxare când batem FCSB-ul. Sper că am învățat din sezonul trecut, pentru că nu s-a întâmplat de două ori după ce am bătut să cădem”, a declarat Onea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed