Avertisment dur al jucătorului lui Marius Şumudică! Ce a spus înaintea meciului cu FCSB. Adevărata problemă a celor de la Rapid

Ce nu trebuie să facă jucătorii lui Marius Şumudică în cazul în care se vor impune în fața FCSB-ului. Fundașul giuleștenilor știe care este motivul pentru care echipa sa cade după o victorie cu roș-albaștrii.

FCSB-Rapid, de pe Arena Națională, se joacă duminică, de la ora 21:00.

Avertisment dur al jucătorului lui Marius Şumudică!

Înaintea meciului direct, Răzvan Onea, jucătorul de la Rapid, a devăluit la Fanatik că, după fiecare victorie cu FCSB, jucătorii au impresia că „s-a terminat campionatul” și nu mai leagă victorii. Ceea ce este o mare problemă a echipei lui Marius Șumudică.

„Noi, jucătorii, știm de ce s-a angrenat în acest proiect și cu siguranță vrea să facă performanță. La Rapid, obiectivul a fost mereu sus. Podiumul, titlul, cupa. La Rapid s-a dorit performanță și vrem să ne îndeplinim aceste obiective cât mai repede.

Nu vrem să așteptăm trei ani pentru un trofeu. Vrem să câștigăm anul acesta ce se poate. Cupa, campionatul, orice. Un trofeu anul acesta ar fi minunat.

Niciun vis nu este interzis. Principalul nostru obiectiv acum este meciul de luni și accederea în play-off. În play-off, am văzut ce s-a întâmplat anul trecut și știm că se poate întâmpla orice. Eram la un pas și am căzut de nu ne-a mai ridicat nimeni”, a spus Onea.

„Îmi doresc să câștigăm și cu Farul și cu FCSB”

„Îmi doresc să câștigăm cu FCSB și să fi învățat din trecut. Să nu mai credem că după ce o batem pe FCSB s-a terminat campionatul.

În subconștient, există o relaxare când batem FCSB-ul. Sper că am învățat din sezonul trecu, pentru că nu s-a întâmplat de două ori după ce am bătut să cădem. Dacă reușim să îi batem, sper să o ținem pe aceeași linie.

O să avem un program dificil. Campionatul este unul foarte echilibrat și nu există echipe mici, slabe. Toată lumea își lasă ultima picătură de energie pe teren.

Am văzut asta și la Botoșani. Am văzut dăruirea lor și sacrificiul lor. Cred că asta trebuie să ne dea și nouă de gândit, să intrăm cu aceeași mentalitate pe teren la fiecare meci”, a mai spus Răzvan Onea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed