Mihai Stoica a dat ordin! Ce sunt obligaţi să facă cei de la FCSB. Anunţ clar înaintea derby-ului

Mihai Stoica a trecut peste înfrângerea din Europa League, cu Rangers, și le sugerează și roș-albaștrilor să facă același lucru, pentru a nu fi distrați la derby-ul din Superliga, cu Rapid.

FCSB-Rapid are loc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Mihai Stoica a dat ordin!

Înaintea meciului, la care sunt așteptați 40 de mii de suporteri, Mihai Stoica le cere jucătorilor lui Elias Charalambous să fie în cea mai bună formă a lor, pentru a obiține cele trei puncte și să urce pe podiumul clasamentului.

„Eu cred că meciul cu Rapid trebuie să repare ce s-a întâmplat acolo (n.r – la Glasgow). Nu există alternativă și nu există scuză că am putea să nu avem o prestație prin care să ne ridicăm la nivelul așteptărilor acolo pentru că am pierdut acolo.

Așa cum Rangers și-a dat 3 autogoluri cu Urziceniul în 2009, cam așa ne-am dat și noi acum. Poate chiar 4, dacă stau bine să mă gândesc. Nu cred că a existat un gol de autor. Noi luam mingea și le-o dădeam lor”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt situate în zona roșie a clasamentului. Rapidul este pe locul 11, și are 16 puncte acumulate. 3 puncte obținute la meciul cu FCSB i-ar ridica pe giuleșteni pe locul 6.

În timp ce roș-albaștrii sunt pe locul 7, cu 19 puncte, iar 3 puncte i-ar trimite direct pe locul 2.

Dacă un egal nu ar face mare diferență pentru Rapid, FCSB-ul ar ieși din zona roșie, și s-ar situa pe locul 5.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed