Verdict despre Dennis Man! Ce a putut să spună un campion mondial despre tricolor. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Prestațiile inpresionante ale lui Dennis Man, atât de la Parma, cât și la echipa națională, l-au cucerit pe campionul mondial al Italiei. Gianluca Zambrotta este fermecat de abilitățile românului.

Gianluca Zambrotta, un nume greu al fotbalului din Italia, se află la Bucureși în această perioadă.

Verdict despre Dennis Man!

Legendarul jucător din Serie A a mărturisit că este impresionat de Dennis Man, pe care îl consideră un jucător de mare calitate din Serie A.

Mai mult de atât, Gianluca Zambrotta este de părere că România a trimis mereu jucători talentați în italia, printre care și Adrian Mutu.

Fostul fundaș dreapta își amintește foarte bine de meciurile jucate contra echipei naționale a României.

„Unul în 2000 și unul în 2008. La cel din 2000 îmi amintesc că am jucat împotriva unei echipe a României foarte puternice, cu Hagi, Chivu, Popescu, Petrescu, Mutu. Jucători importanți! A fost un meci greu, dar pe care l-am câștigat. Apoi, în 2008, în grupe, 1-1, cu golul lui Adrian Mutu, care cred că a ratat și un penalty. Apoi noi ne-am calificat în sferturile de finală.

Îmi place Man de la Parma! Un jucător de mare, mare calitate. Un adevărat maestru. Cred că România, ca țară, a adus întotdeauna mari talente în Italia.

Eu sunt un jucător din perioada când juca Radu Ștefan. A făcut istorie la Lazio, cu foarte multe meciuri în Serie A. România, la fel ca Italia, are o mare pasiune care ne unește. Fotbalul! De a încerca mereu să aducem mari talente și în străinătate”, a spus Gianluca Zambrotta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed