Zeljko Kopic face anunţul serii! Dezvăluiri după victoria cu Hermannstadt: ‘Aveam îndoielile mele’ + Ce spune despre Derby de România cu FCSB

Zeljko Kopic face anunţul serii! Dezvăluiri după victoria cu Hermannstadt. Dinamo s-a impus cu 2-0 în deplasare şi a reuşit prima victorie pe teren străin din luna februarie încoace.

Zeljko Kopic şi-a lăudat echipa pentru jocul prestat, dar a spus clar. Se temea de jocul contra celor de la Hermannstadt.

Zeljko Kopic face anunţul serii!

„Cred că am jucat cu personalitate. Am jucat cu pasiune şi cu sentimente puternice pentru tricoul purtat. Am reuşit să câştigăm, în sfârşit în deplasare. Am avut probleme după ultima pauză internaţională. Ştiaam cum putem juca, dar aveam îndoielile mele. Sunt foaarte satisfăcut de mentalitatea jucătorilor”, a spus Zejlko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul lui Dinamo nu s-a oprit aici. A vorbit şi despre Derby de România cu repetiţie. Miercuri seara, de la ora 21.00, cele două mari rivle vor juca în Cupa României. „Nu-mi pot pierde încrederea în această echipă. Ştiu cum putem juca. Sunt momente de instabilitate, dar trebuie să facem faţă problemelor. E greu când pierzi, dar trebuie să facă faţă şi să continui. Vom mai fi momente dificile, dar vreau să continuăm”, a mai spus Kopic, conform sursei citate

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed