Atac dur la adresa lui Dan Șucu! Un fost căpitan al celor de la Rapid a spus ce greșeală face patronul giuleștenilor

Un fost căpitan al celor de la Rapid îl atacă pe Dan Șucu. Costin Lazăr spune că ședințele cu jucătorii nu sunt benefice. Asta chiar dacă se pare că au dat roade, Rapid zdrobind-o pe Farul, 5-0. 

Fostul jucător al giuleștenilor eeste însă mulțumit pentru că patronul echipei a investit sume considerabile în transferuri.

Costin Lazăr, atac la adresa lui Dan Șucu

Noua practică a lui Șucu nu este văzută cu ochi buni de mai mulți rapidiști. Printre aceștia se numără și fostul căpitan din Giulești. Acesta a povestit că în perioada în care Rapid a fost patronată de George Copos, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Acesta mergea însă în vestiar pentru a sărbători și a anunța primele.

„Mă bucur că a venit la club un patron potent. Se vede că investește și că face transferuri. Mă bucur din suflet că are și Rapidul așa ceva. Probabil vor mai veni și alți oameni de afaceri. Nu e în regulă (n.r. să țină ședințe cu jucătorii).

Ai un staff și o anumită conducere cu care poți ține legătura. Nu e nevoie să vii în fața lor și să le spui ce salarii iau sau altele. Jucătorii iau acei bani pentru că asta e valoarea lor.

George Copos nu cred că a venit vreodată să ne certe, doar ne mai spunea câteodată să vă fie rușine, dacă am pierdut un meci. Dânsul venea să ne anunțe de câte o primă și să se bucure cu noi la succesele mari. Niciodată nu ne-a scos la tablă să ne țină socoteală”, a declarat Lazăr pentru iamsport.ro.

Lazăr l-a lăudat pe Marius Șumudică despre care spune că știe cum să dea încredere jucătorilor.

„E un antrenor care știe să creeze atmosferă în sânul echipei. L-am avut antrenor și ne dădea încredere. E adevărat că am avut acea problemă, dar am lăsat-o amândoi de-o parte.

Era și din cauza faptului că n-am vrut să mai semnez cu Rapid și existau niște lucruri care m-au ambiționat. Apreciez antrenorii buni și n-am niciun resentiment față de el”, a mai spus Costin Lazăr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed