Surpriză totală. România, zdrobită de Elveţia, la Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca. Înfrângere la 9 goluri  

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă sâmbătă, în BT Arena, de reprezentativa Elveţiei, scor 36-27 (16-16), în al doilea meci din cadrul Trofeului Carpaţi.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată. Anul trecut, pe 23 noiembrie, tot într-un amical, româncele au câștigat 33-28.

România, zdrobită de Elveţia, la Trofeul Carpaţi

Principalele marcatoare ale partidei au fost Bazaliu 6 goluri, Grozav 5, Popa 4, Boiciuc 3, Burlacenko 3, pentru România. Respectiv Schmid 14, Gautschi 7, pentru Elveţia.

Echipa României a ratat 6 aruncări de la 7 metri, iar în repriza secundă a arătat un joc de neînţeles.

Ziua a doua a Trofeului Carpaţi a fost deschisă de partida dintre Macedonia – Slovacia, scor 27-29 (17-15). Ultimul meci este Brazilia – Turcia.

Rezultatele de vineri:

Brazilia – Slovacia 34-20, România – Macedonia de Nord 36-25, Elveţia – Turcia 37-26.

Duminică, în ultima zi a Trofeului Carpaţi, se vor juca meciurile dintre Elveţia – Macedonia (12:30), Turcia – Slovacia (14:30) şi România – Brazilia (17:30). Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 19.15.

Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca are loc cu doar o lună înaintea meciurilor de la Campionatul European din acest an, unde România va debuta în 29 noiembrie, cu Cehia, la Debrecen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed