Ce probleme are Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers a dat verdictul. Anunţ clar după revenirea tricolorului la prima echipă

Ce probleme are Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers a vorbit despre tricolor după meciul cu FCSB din Europa League. Internaționalul român nu a jucat pentru că numele său nu este pe lista UEFA.

Philippe Clement spune că deocamdată Hagi nu este la nivelul pe care îl dorește el, dar speră să-și revină cât mai repede.

 Antrenorul lui Rangers, despre problemele lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut mai probleme la echipa de club. După ce împrumutul în Spania s-a încheiat, a revenit în Scoția, dar a fost trimis la echipa a doua. În final, a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii clubului și a fost reprimit în lotul condus de Philippe Clement (50 de ani).

După ce Rangers a învins-o pe FCSB, 4-0, antrenorul a vorbit despre situația internaționalului român. Clement spune că deocamdată, acesta trebuie să muncească din greu pentru a ajunge la un nivel mai bun.

 ”Ianis Hagi nu este pe lista de Europa. Până în februarie nu poate fi adăugat, se antrenează din greu ca să ajungă la cel mai bun nivel. A revenit, dar s-a văzut că nu are cea mai bună condiție fizică”, a spus Philippe Clement, după meciul cu FCSB.

Rangers are 6 puncte în Europa League, golaveraj 7-4, și a urcat pe 11, după victoria cu campioana României. Lazio, Tottenham și Anderlecht  au maximum de puncte după trei etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed