Ianis Stoica şi-a ieşit din minţi! Ce a spus după înfrângerea cu Dinamo: ‘Nu suntem bărbaţi’ + Ce spune despre plecarea lui Marius Măldărăşanu

Ianis Stoica şi-a ieşit din minţi! S-a aflat ce a spus după înfrângerea cu Dinamo. Hermannstadt trăieşte periculos. A pierdut în faţa lui Dinamo, scor 0-2, şi retrogradarea e din ce în ce mai aproape de sibieni.

Ianis Stoica s-a dezlănţuit. A lansat cuvinte dure după înfrângerea cu Dinamo, scor 0-2. Situaţia sibienilor este dificilă. Jucătorul de 21 de ani avertizează. Retrogradarea bate la uşă sibienilor.

Ianis Stoica şi-a ieşit din minţi!

„Nu suntem bărbaţi. Este vina noastră nu a lui Măldărăşanu. Noi poate ne credem prea buni sau nu găsesc explicaţia. Pierdem puncte. Dacă până de Crăciun nu eşti bine va fi foarte greu. Poate după acea victorie ne-am luat-o un pic în pat. Dacă nu îl tratezi serios fotbalul te bate”, a spus Ianis Stoica, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Se pare că Mircea Lucescu îl vrea pe Ianis Stoica la naţională. Jucătorul nu este însă prea încrezător. „Nu ştiu nimic de naţională. Nu ştiu dacă merit. Echipa e jos şi eu trebuie să fac mai mult. Trebuie să fac mai mult ca să ajung acolo”, a mai spus Stoica, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed